De Leeschallenge van afgelopen schooljaar was een groot succes! Geronimo heeft zoveel leuke en mooie reacties gekregen en er zijn meer dan 4800 klassen aan het lezen geslagen. Maar ook Geronimo heeft niet stilgezeten en weer nieuwe boeken geschreven die hij graag met jou wil delen. Daarom roept hij op tot een nieuwe gi-ga-grote Leeschallenge in Vlaanderen en in Nederland. Met een supergave prijzenpot én heel veel leesplezier in het nieuwe schooljaar. 

© Atlantyca S.p.A., Italië | Copyright 2023 - Pelckmans Uitgevers NV

Geronimo Stilton:

Doe mee aan de nieuwe leeschallenge!

Hoe doe je mee met de klas?

- Meld je hieronder aan met je klas en vul de schiftingsvraag in.

- Kies hier welke boeken je wilt ontvangen, meedoen kan al vanaf een order van 5 boeken (met korting).

- Ontvang de boeken en de creatieve opdrachten (in de eerstvolgende nieuwsbrief), het digitale lespakket volgt in februari. 

- Lees met de klas minimaal 50 boeken en registreer de boeken. De juiste instructies voor registratie van de boeken volgt per 14 december en in de eerstvolgende nieuwsbrief. 

- Maak hiermee elke maand kans op geweldige prijzen! 

Op 7 mei 2024 wordt duidelijk of Geronimo en jullie het leesdoel hebben behaald. Dan volgt er voor iedereen een mooie verrassing! Voor de drie klassen die het leesdoel hebben bereikt én de schiftingsvraag het meest correct hebben beantwoord, voorzien we een boekenpakket om de klasbibliotheek aan te vullen.

Enkele voorwaarden:

- Je dient minimaal 1 pakket af te nemen per klas om officieel mee te kunnen doen aan deze actie.

- Check de algemene voorwaarden 
hier.