Copyright © 2022 - Pelckmans Uitgevers nv.

INSCHRIJFFORMULIER

____________________

Door omstandigheden zijn wij genoodzaakt dit event te verplaatsen naar een latere datum. Meer informatie volgt. 

DONDERDAG 24 MAART - ANTWERPEN

Mentaal welzijn, gezonde voeding, zelfzorg … het zijn stuk voor stuk actuele thema’s die overal opduiken. Maar hoe begin je daar nu concreet aan? Raak je soms de weg kwijt in onze snel veranderende samenleving, tussen alle goedbedoelde adviezen? Weet je niet meer wat je nu nog wel of niet mag eten? Blijf je soms te lang hangen in negatieve gedachten of gepieker? Dan helpen experten Michaël Sels en Gina Peeters je graag op weg.

Tijdens deze boeiende inspiratiesessie laten beide auteurs je proeven van de vier basisingrediënten die zorgen voor een positieve geest in een gezond lichaam. Je leert met praktische tips en oefeningen terug zelf aan het stuur te gaan zitten van je gedachten en eetpatronen. Je ontdekt hoe je een negatieve cirkel kunt doorbreken door bewust stil te staan bij wat je denkt en eet, en hoe sociale connecties ons dagelijks beïnvloeden bij de keuzes die we maken. En tot slot ga je ook haalbare doelstellingen voor jezelf leren stellen, waar je concreet mee aan de slag kunt.

Op het einde van de avond krijg je ook de boeken van Michaël en Gina mee naar huis, met extra info, een ABCD-stappenplan voor het ontwikkelen van je positieve intelligentie en heerlijke recepten.

Over de sprekers

Michaël Sels is hoofddiëtist van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, gediplomeerd chef en veelgevraagd expert. In 2020 bracht hij zijn eerste kookboek Lekker lang leven uit, dat meteen een schot in de roos werd. In het voorjaar van 2021 kreeg hij ook zijn eigen gelijknamig televisieprogramma op njam! In het najaar van 2021 kwam de opvolger uit, Lekker lang leven 2, waarin Michaël meer inzoomt op de basiskennis van gezonde voeding: de werking van verschillende voedingsstoffen, het correct interpreteren van voedingsetiketten en de Nutriscore, de belangrijkste richtlijnen bij boodschappen doen etc.

Gina Peeters is cognitieve gedragscoach, talent- en jobcoach, hartcoherentiecoach en stress- en burn-outbegeleider. Na een boeiende carrière in de mediawereld richtte Gina zich op een mensgerichte job als coach, trainer, keynote- en publieke spreker. Met haar expertise begeleidt ze individuen (professioneel of privé), teams en leidinggevenden. Samen met Isabelle Hoebrechts zet ze well-being en mentale gezondheid op de kaart. Haar focusdomeinen zijn positieve intelligentie, neurocognitivisme, energieherstel, stressbeheer en corporate well-being. In najaar 2021 brachten ze Positieve intelligentie uit, waarbij ze je met breintraining en een duidelijk stappenplan leren om bewust positief in het leven te staan.

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 maart 2022 | 20 – 22 uur

Locatie: Theater Triarte, Arenbergstraat 10, 2000 Antwerpen

Prijs: 55 euro

Inclusief de boeken Lekker lang leven 2 (t.w.v. 24,50 euro) en Positieve intelligentie (t.w.v. 24,50 euro), een drankje en proevertje.