Copyright © 2023 - Pelckmans Uitgevers nv.

DINSDAG 27 JUNI om 20 UUR
DE KORF - BRUGGE 

Journaliste Barbara De Munnynck (This Is How We Read) gaat met Sofie Leyts in gesprek over haar debuutroman.

Daarna bieden we je een drankje aan en is er tijd om na te praten, het boek te kopen en te laten signeren.

INSCHRIJFFORMULIER

Inschrijven is niet meer mogeljk.

OVER HET BOEK

Suzanne is boekhandelaar op rust en woont in een residentie voor gepensioneerden. Dagelijks deelt ze de eettafel met Mia, Rudy, Lizzy en Henri. Hoewel ze samen goed zijn voor vierhonderdvierendertig jaar levenservaring, beschouwt animator Kevin het als zijn plicht om hen als willoze kleuters te vertroetelen. Wanneer de frustraties over bingoavonden en pannenlappen breien hun piek bereiken, spreken ze af om hem een hak te zetten. Helaas loopt niets zoals gepland en doet niemand wat er gevraagd wordt. Op de koop toe staat Suzanne plots oog in oog met iemand die haar verleden wel heel dichtbij brengt. 

Ondanks het fiasco besluiten ze hun acties voort te zetten. Het IVV wordt geboren, een prettig gestoord gezelschap dat onrecht vergeldt en de geest scherp houdt. Maar terwijl de leden met wisselend succes nieuwe acties op touw zetten, blijft Suzanne steeds meer aan haar verleden haken. En dan lijkt alles onherroepelijk de foute kant op te gaan. Gelukkig is er niets mis met Suzanne, toch? 

Ontdek het boek

BOEKVOORSTELLING

Sofie Leyts, uitgeverij Pelckmans en boekhandel De Reyghere nodigen je graag uit op de officiële boekvoorstelling van Niets mis met Suzanne, op dinsdag 27 juni om 20 uur in De Korf (Naaldenstraat 4, 8000 Brugge).

PROGRAMMA

Gezien het aantal plaatsen beperkt is, vragen we je zeker hieronder te registreren.

SOFIE

 

LEYTS

NIETS

 MIS MET

 SUZANNE