Boektopia 2023: alle informatie verzameld

Op 28 oktober is het zover: Dan start Boektopia en het zal beslist één groot boekenfeest worden. Tijdens Boektopia vind je onze auteurs en illustratoren in zalen vol beleving, val je van de ene in de andere verwondering en snuif je de geur van nieuwe én gesigneerde boeken op. Een feest voor elke boekenliefhebber! Kom van 28 oktober t.e.m. 5 november naar Kortrijk Xpo en ontmoet jouw favoriete schrijvers.

Copyright © 2023 - Pelckmans Uitgevers nv.

Wedstrijd VIP-weekend 

Doe mee aan onze wedstrijd en win een Boektopia VIP-weekend mét overnachting en ontbijt in Kortrijk en goodiebag of één van de 50 duotickets voor Boektopia.

Lees meer >

Boeboeks vip-dag

Door mee te doen aan onze wedstrijd maak je kans op 2 plekjes op de bus (1 kind + 1 begeleider), een hele dag activiteiten rond de Boeboeks-reeks en een leuke goodiebag.

Lees meer >

Persbericht

Lezen doet beleven. En van 28 oktober tot 5 november 2023 nog wat meer, live in Kortrijk Xpo. In zalen vol belevingen en de geur van nieuwe en vers gesigneerde boeken. De ideale uitstap voor jong en al wat langer jong.

Lees meer >

Programma

Van voorleessessies tot debatten, van een spannende crimi-speurtocht tot een betoverend luisterhuis en nog veel meer!

Ontdek het volledig programma.

Lees meer >

Praktische informatie

Van 28 oktober t.e.m. 5 november ben je zeer welkom om onze boeken te ontdekken en te laten signeren door onze auteurs. Ontdek alle praktische informatie.

Lees meer >

Volg ons op social!

Wil je tijdens Boektopia een kijkje achter de schermen nemen? Volg ons dan zeker op onze social media kanalen: